Акціонерам

Новини

26.03.2024
Інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій

14.02.2024
Про проведення річних загальних збрів акціонерів у 2024 році.

18.04.2023
Про виплату дивідендів за 2022 рік.

24.03.2023
Інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій

Покупцям

04.04.2021
Актуальний прайс

22.01.2021
Актуальний прайс

05.10.2020
Актуальний прайс

05.10.2020
Актуальний прайс

Нагороди

Нагороди BAKKERY UKRAINE - 2023
Нагороди BAKKERY UKRAINE - 2023
01.05.2015  Ще три новинки від ПАТ “Новоград-Волинського хлібозаводу”

Кожен день ми зустрічаємося з хлібом, він супроводжує нас від народження до глибокої старості. Хліб для людини вічний символ життя, благополуччя і достатку. І дуже хочеться щоб всі ми з вами до глибини своєї душі сприймали сенс цих слів, а не просто як гарні фрази.

Спеціалісти лабораторії хлібозаводу, на протязі багатьох років розробляють та впроваджують у виробництво нові рецептури хлібобулочних виробів, дотримуючись при цьому національних традиційних технологій.


Результатом цієї роботи на полицях магазинів з'явився новий асортимент:

-       хліб «Звягельський особливий» житньо-пшеничний подовий;

-        хліб “Пшеничний звягельський” формовий.

   Нові види виготовляються на рідких житніх заквасках та опарах, які готуються з використанням чистих культур молочнокислих бактерій, оновлення яких на виробництві проводиться щоквартально. Смакові та поживні властивості вказаних хлібів значно покращуються за рахунок такого способу приготування тіста. А ще в рецептурну складову цих хлібів додається олія соняшникова, яка надає м'якушці хліба: рівномірну пористість, більшу еластичність, меншу крихкуватість, довшу свіжість.

   Цікаво повідомити споживачам, що хліб “Звягельський особливий” житньо-пшеничний подовий, наприклад, містить в одному буханці лише 0,7 грама солі та 0,3 грама дріжджів, що білки житнього хліба багаті незамінною амінокислотою (лізином), харчовими волокнами, марганцем, цинком, міддю, які так необхідні людському організму для міцного здоров'я.

   З 1 травня введено у виробництво хліб пшеничний подовий — унавський. Рецептура на цей хліб взята зі збірника існуючих рецептур хлібобулочних виробів, але ми вже працюємо над розробкою своєї рецептури. І майбутні нові вироби будуть носити назву нашого рідного міста та річки Случ, оспіваної у багатьох віршах українських поетів. Можливо хлібобулочні вироби будуть називатися “надслучанськими”, “случанськими” або іншими назвами, з покращеними смаковими властивостями.

І хочеться закінчити словами поета Василя Симоненка:

“Та нехай над землею година

Чи негода лютує і рве -

Вічна мудрість простої людини

В паляниці звичайній живе”.

  

Начальник лабораторії

В.А. Корнійчук

Назад
© 2012 ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод". Розроблено ТОВ "Емкон"