Акціонерам

Новини

26.03.2024
Інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій

14.02.2024
Про проведення річних загальних збрів акціонерів у 2024 році.

18.04.2023
Про виплату дивідендів за 2022 рік.

24.03.2023
Інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій

Покупцям

04.04.2021
Актуальний прайс

22.01.2021
Актуальний прайс

05.10.2020
Актуальний прайс

05.10.2020
Актуальний прайс

Нагороди

Нагороди BAKKERY UKRAINE - 2023
Нагороди BAKKERY UKRAINE - 2023
07.06.2018  ДОБРИЙ ХЛІБ НА ЧИСТІЙ ВОДІ!

 Нагальна проблема якості води відома всім мешканцям нашого міста і стає з кожним роком все більш актуальною. А тема якості води для приготування та замісу тіста хвилює всіх хлібопекарів, так як В О Д А разом з Б О Р О Ш Н О М - один з основних компонентів хлібобулочних виробів. Від її кількості, хімічного складу та біологічної активності залежить інтенсивність мікробіологічних і ферментативних процесів в тісті. Так, наприклад, жорсткість води впливає на консистенцію тіста,   на його смакові та ароматичні властивості, форму та зовнішній вигляд  виробів. А надлишок мінеральних домішок вбиває мікрофлору житніх заквасок.

Розуміючи свою відповідальність перед споживачами ,як виробника ,найбільш затребуваної групи товарів, керівництво ПрАТ “Новоград-Волинський хлібозавод”  прийняло рішення  про встановлення сучасної системи очищення води. Ця система дозволить поліпшити  фізико-хімічні і біологічні показники води, яка використовується для виготовлення  хлібобулочних виробів, та для забезпечення побутових потреб працівників заводу у чистій, безпечній та смачній воді.

Система складається з 4 етапів очистки.

На 1-му етапі відбувається механічне очищення від великих частинок домішок (іржа, мул, пісок). Вода проходить через 2 колони, заповнені в нижній частині піском фракції 0,4-0,6, а в верхній частині антрацитовим вугіллям.

На 2-му етапі вода проходить через 2 колони з кокосовим вугіллям для очищення від  хлору, запаху та мутності.

3-ій етап — це етап тонкої очистки до 5 мікрон від остаточних домішок.

На 4-му етапі відбувається обробка потоку води ультрафіолетовим опромінюванням , що забезпечує мікробіологічне очищення від бактерій, синьо-зелених водоростей, плісняви.

Все обладнання очисної системи  від найкращих світових виробників (США, Канада).

Наше підприємство принципово не використовує для виробництва продукції дуже поширених в наш час консервантів та поліпшувачів, термофільні дріжджі, а сьогодні, ще й перейшло на виготовлення продукції на очищеній та безпечній воді.

Нехай смакує!

 

Назад
© 2012 ПАТ "Новоград-Волинський хлібозавод". Розроблено ТОВ "Емкон"